~ Bara andas ut

 
 
 
 
Asså, hur mysigt har inte jag haft det idag!
Jag åkte till skolan tidigt i morse, och min uppgift för dagen var att göra champinjonsoppa. Jag är väldigt osäker på just sopparätter, då vi nästan aldrig lagat det hemma. Har vi äte soppa, har de varit färdiga på burk, bara värma upp i kastrull. 
Men nu på senaste så har jag fått göra mycket soppa från grunden på skolan! Och de är såå roligt att göra, trotts min osäkerhet kring det. Men jag känner att de ger med sig för varje gång jag gjort soppa nu! Och att jag kanske till och med blir helt självständig snart, och inte behöver fråga så mycket, hehe! 
 
Men jag fick bra med beröm från mina lärare då jah var klar, ett starkt MVG och att de skulle äta den till lunch! #HurLycklig! 
Nu ska jag ta och skriva ner receptet på sopporna jag fick göra både igår och idag, så att jag kan bjuda på dom här hemma också! :) 
 
Sedan var de lite småsaker vi gjorde resten av dagen, mycket förberedelser till i morgon. Skoldagen tog sedan slut, och jag gick ner med Sandra (från min klass) till busshållsplatsen :) jag vinkade Hejdå till henne och väntade in Sofia som skulle med mig hem idag!
 
Och Sofia dök upp med ett stort leende och vi tog bussen hemåt mig och Johan. Vi snackade om vad vi skulle vilja äta för middag tillsammans, och de blev såklart pizza från Biteline! Johan var så söt och köpte det på hemvägen, och även Frödinge Cookies and cream till efterrätt. Men innan min bättre hälft kommit hem från jobbet, så satte jag och Sofia oss i soffan, tände lite ljus, och babblade på av bara attans, hehe! 
Och efter Johan kommit hem och vi alla ätit upp maten, så tittade vi på olika roliga videos på youtube.
 
Och när Bonde söker fru äntligen började var de bara plocka fram efterrätt, kaffe och godis!! 
Tiden gick så otroligt fort och sedan var klockan 22.00... Att prata bort tiden med denna fina människa är ingen konst! Haha! 
 
Tusen tack för denna gång! Alltid ett nöje att ses ♡ 
 
 
   ~kramar
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0