Last Friday Night!

 
Hej alla vänner! Nu har jag inte skrivit på några dagar, då jag haft fullt upp med att ta hand om mig själv med att komma upp till praktiken, ta hand om katterna och pratat med min man på kvällskvisten. Sen har jag även umåtts lite med Madelene som jag gått i skola med tidigare :)
 
Jag tänkte att jag ska berätta lite om gårdagen, då var det såklart fredag! Och som jag längtat efter fredagen!
För då hade jag och svärfar bestämt att vi skulle ut och käka och Stefan fick såklart följa med om han hade tid med, och de hade han! Så då åkte vi till Möljen i Hudiksvall och åt Indiskt, jag tog en starkare lammgryta med ris, och såå fantastiskt gott det var, sedan beställde vi även nanbröd med vitlök till!
 
Jag åt så mycket jag kunna tills jag vart helt stinn!
När vi samtalat klart vid bordet och vi alla var belåtna så åkte vi mot Maxi, för jag behövde handla lite!
Kattmat var de viktigaste, men de följde med lite Fläder tea också, som jag har blirvit rekommenderad att dricka morgon och kväll, de doftade så otroligt gott! Sedan så vart de ju en hel drös med andra produkter med.
Så hittade jag en mörklila hårfärg, och nog för att jag redan har mörk hårfärg så jag vet att den inte kommer synas så mycket, men just att få skimmret i solen och att de blir lite förnyelse, känns roligt :)
 
Tusen tack svärfar, för att du finns och ställer upp! Bjuder mig på mat och ser till att jag överlever då Johan inte är hemma, haha! Det känns skönt att jag har stöttning från dig och att du är så hjälpsam :) Jag har haft en sån trevlig eftermiddag/kväll med dig och Stefan.
 
Så när vi var påväg hem så ringer Madde och frågar vad jag ska göra ikväll, så då bestämde vi att hon skulle komma över och äta godis med mig till Lets Dance! Men vi pratade väl mest bort det, hahah! Men då stylisten Jonas dansade, så vart vi helt mållös, vilken energi och utstrålning han bär på, så jag ringde och röstade på honom utan tvekan, helt fantastisk människa!! Han ser jag fram emot att följa, hade Jonas inte fått vara med denna säsong hade de blivit rätt tråkig.
 
Vi åkte senare över till Madde, så hon kunde färga mitt hår, då man helst inte ska tappa vatten eller störa efter kl 10 här, men då tittade vi på Jack and Jill medans färgen värkade och sedan så vart vi så trött att ögonlocken ville gå igen. Så då skjutsade hon hem mig, då vi bor i samma by så är det inte allt för långt imellan :)
 
Sedan när jag kom hem matade jag två hungriga katter, och sedan bums ner i sängen för att somna.
Och jag vaknade idag efter kl 14.00, de var verkligen välbehövligt! Sen gick jag upp och matade katterna igen, då de verkligen älskar blötmaten jag köpt hem till dom. Sedan tog jag mig den första koppen fläder tea, och supergod var den verkligen! Skulle kunna dricka flera koppar efter varandra, men jag var också nyfiken på de nya kappslarna till min Dolce Gusto, Chai tea latte jag fick hem igår med, så då vart de en kopp sån med efter. Så nu kommer de nog vara de enda jag dricker tills jag blivit less på det, hahah!
 
Jag har ju inte druckit så myvket Chai, då de är väldigt nytt för mina smakläkar, men de var både sött, kryddigt, skummigt och härligt att dricka. Att jag gårr miste om denna varma härliga dryck, som de flesta av mina vänner pratat så gott om! Men har man svårt att prova på nya smaker då man alltid tar de man alltid tagit, så blir de extra roligt när man gillar det! Och igår var jag så säker på att jag skulle äta något med curry och kyckling för att de är något jag är bekväm med, och alltid tycker är gott, men någon gång måste man slänga sig ut i de "unknown" och är det något man inte tycker om, så vet man vad man inte ska ta nästa gång istället :)
 
Så jag har kännt mig kanska modig både igår och idag :) Nu ska jag ta och göra mig i ordning för ikväll då jag ska iväg :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0