Our Lovely Home

 
 
 
 
 
Hej mina fina! Hur har eran helg varit?  :) 
Min och Johans har varit toppen, och idag kom svärfar över och frågade oss om vi ville med till Birsta för att gå på Bauhus  (tror jah det stavas) för att titta efter plastgran till balkongen så man slipper gå på iskall och fnasig betong. .
 
Vi letade ett bra tag innan vi hittade just de i plast som vi ville ha, men då vi hittade dom fanns de massa olika färger! Och vi valde då såklart beige, de är en fin mild färg, där inte smutsen kommer synas lika mycket som om vi hade valt vitt :) Hade också kunnat tänka oss att ha ljusgrå, men de vart lite varmare känsla av den krämigare färgen :) De passade bra ihop med de vita möblerna och blomlådorna vi har där också. Dock behöver vi köpa till fyra till lister, men de kostar inte många ören. 
Plattorna var superlätta att lägga, det tog Johan kanske 5 minuter innan det var klart, nu har vi inte den största balkongen i stan, men väldigt smidigt och enkelt. Och de var väldigt bekväma att gå på. 
 
Tack snälla svärfar för att du skämmer bort oss!
 
Katterna vart förtjust och ville såklart springa ut och nosa och skutta runt. Och innan vi kan låta de vara ute som de vill på balkongen måste vi få upp de ruskigt snygga hönsnätet, hahah! Näe, de är såklart inte snyggt, men säkerheten först, mina katter är mina bebisar och jag känner mig inte trygg låta dom vara där utan min uppsyn då de kan få sina sneflipp och hoppa efter fåglar och skuggor.  
 
 
 
 
 
 
 
Vi åkte även till MediaMarkt för att kolla vad en bänkdiskmaskin kostar och vad det fanns för utbud. Men de slutade med att vi fattade tycke för en smal tvättmaskin som skulle sitta fint här hemma :) 
Vi såg att den var 40cm bred, men jag tänkte direkt att de kommer inte få plats här hemma. Men när vi lagt klart golvet på balkongen gick vi och mätte i badrummet, och vi har en liten yta på 43cm som man kan nyttja! Och de vart ju såklart en väldans lättnad då vi verkligen skulle behöva en egen tvättmaskin och inte behöver gå till tvättstugan som ligger en bra bit bort och som heller inte är så fräsh. Just nu tvättar vi våra kläder hos min pappa och hos svärfar då vi haft vägarna förbi. Och de hade varit fantastiskt att kunna få undan någon tvätt om dagen och inte vara beroende av att låna tvättmaskin för att vi inte vill tvätta i tvättstugan.  Så de blir att snacka ihop mig med min bättre hälft så vi får hem den lilla rackarn, hahah!
 
 
 
Men en tvättmaskin jag verkligen skulle vilja ha men varken har råd eller plats med är denna skönhet som också såldes på MediaMarkt, Johan och svärfar skrattade åt mig när jag vart förälskad i den!
 
 
 
 
 
RSS 2.0