~ H Ö S T E N ~

 
 
 
 
 
Heej allesammans! 
Nu har jag inte skrivit på några veckor! Men de är för att det inte funnits något att skrivs om. De ända som varit är att jag avslutade praktiken hastigt och lustigt, ett val jag gjorde för mitt eget bästa. Och jag tänker inte gå in längre i detalj, och då fick jag möjligheten att jobba med teori och komma ikapp lite istället. Vilket var mycket välbehövligt. 
Och nu är jag och min grupp tillbaka i köket tillsammans. Skönt att nästan allt är som de ska vara nu. 
 
Men de jag igen trogen skulle blogga om, är såklart mina senaste inköp!! Haha! Inget i smink väg förutom en ny ögonbryns pensel från Kicks 79,90:- (extrapris), (och ett parfymprov som luktar såå gott), och en ansikts primer från The Body Shop 169:- (extrapris) (och ett till prov på en olja)! Helnöjd! 
 
 
 
Och, jag är ju en tjej som älskar klänningar, tights och strumpbyxor, har jag vanliga byxor är de oftast mjukisar, jeans bars någon gång i månaden. Så de var dags att införskaffa sig "byxor". Haha!  
På New Yorker hittade jag så snygga stretchiga leggings som man kan använda som byxor, det blev ett svart par och ett grått. Mycket sköna och sugen in fläsket och upp med rumpan, hahaha! Kan ju inte bli bättre. 
De kostade 199:-/styck.
 
 
 
Sedan gick jag vidare till H&M där jag igår provade olika stickade tröjor och koftor, fastnade för mycket. Men de fick bli detta!!
En lätt nopprig stickad tröja, jag valde storlek L då jag ville ha den nedanför höfterna, såå mysig! 
249:-
 
 
 
En svart lite grövre stickad tröja, den är lite längre baktill, och är öppen i sidorna upp till midjan. Detta är storlek M. Tänk er en härlig halsduk till denna och lite silver smycken!!
199:-
 
Sedan min absoluta favorit! 
Koftan med stort K... jag är så förälskad i denna, så om denna finns kvar längre fram kommer jag köpa en till fast i annan färg! 
Varm och gosig, den är även lite längre framtill. Jag har verkligen saknat en kofta med en dragkedja, så man slipper frysa om magen då de är lite kyligare ute fast att man inte riktigt behöver en jacka. Och halsduk behöver man inte då det finns en härlig krage att dra upp mot hals och nacke! 
349:-
 
 
 
Och tydligen är det väldigt inne med att ha åtminstone en turtleneck sweater, så jag köpte mig en enkel svart på Lindex. Tänker smycka upp den med något större halsband strax nedanför kragen :)
149:-
 
 
 
Så sjukt nöjd jag är över dessa plagg! Jag vet med 100% att jag kommer ha på mig dom också. Jag brukar allt för ofta köpa kläder jag tycker är snygga och fina, men som fortfarande hänger i garderoben med prislappen på, då jah känner att de är lite för fina. Och att man kanske till och med blir lite för uppklädd till vardags. 
Men då de hära kläderna är väldigt rörliga och mysiga, och passar nu när kylan kommer, så åker de bannemej på! 
 
Och jag har såklart riktat mina ögon mot flera plagg jag verkligen vill ha hemma och kunna mysa ner mig i soffan i, så kommer jah såklart lägga upp flera höstiga inlägg med kläder :) 
Nu ligger jag och Johan i sängen och tittar på lite program vi missat innan vi ska sova. 
 
Hoppas ni haft en lika fin dag som vi haft det, så hörs vi i nästa inlägg!
 
~Kraam 
RSS 2.0