~ Söndag & Måndag ~

 
 
 
Hej alla glada! Måndag kväll är det nu och såå sjukt trött jag är! 
Jag har haft en fantastisk helg med familj och kära, då en av mina styvbröderna fyllt år åkte vi till pappa med familj i Härnösand för att gratta i efterskott och uppvakta. 
Och innan vi började med fika och allt sånt, så åkte jag och Johan ut med pappa till ett super fint ställe vid havet, det var faktiskt massa folk där, och hur mysigt som helst med gamla stugor som förflyttats dit. Och jag passade såklart på att knäppa kort!! 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka hem till pappa så bjöds de på tårta och annat gott såklart! Och vi bara umgicks och hade de trevligt.  
Och när vi dukat av och mest strosade runt så kommer min älskade styvmamma fram till mig och säger att hon vill ge mig något mycket speciellt. (OMG) Jag blev såklart förväntansfull och glad att jag skulle få något som var speciellt, men de var mer än så! 
Jag fick en såå himla fin ring av henne, och den ringen har gått i arv i hennes släkt. Och nu tyckte hon att den skulle gå vidare till mig. (Asså, de går inte beskriva känslan att få något så fint och värdefullt) och höra hennes fina motivering varför hon tyckte att jag skulle få den. Här kommer en bild på ringen som är så otroligt vacker! (Dålig kvalité på bilden, men ringen är såå fin)
 
 
Tack så hemskt mycket Helene, du anar inte hur glad jag är för denna gåva, och dina ord <3 
Jag kommer ta bra hand om detta fina smycke, och bära den med huvudet högt, älskar dig!! :* 
 
Sedan började vi med middagen och då alla andra skulle äta kött så fixade Helene en vegetarisk räkwook till mig, så spännande det var att äta, men då jag ätit fejkräkorna så kände jag lite granna hur de kröp i magen då de nästan kändes som att de var riktiga räkor, och de var som min kropp ville få ut det, hahaha! Men de var gott och jag fick inte upp de stackars fejkisarna jag åt! Och jag kommer skriva om lite olika roliga vegetariska alternativ i framtiden, men ska bjuda på en bild av Wooken så ska ni få se hur äkta de ser ut!! 
 
 
Sen umgicks vi bara, jag fick lite egentid med mamma Helene och Johan satt och tittade på tv med pappa! :) Sedan åkte vi hem där strax efter kl 22 på kvällen för att orka upp till jobb och praktik.
 
Och idag sov vi så länge så vi fick skynda oss upp och kasta i oss kaffe för att sedan åka in mot stan! Johan var gullig och skjutsade mig nästan hela vägen till praktiken, men då jag såg att jag hade lite tid att hinna gå en promenad till praktiken, så tog jag den chansen. Sedan så har det kommit en ny kock till praktiken, de blev såklart en omställning för mig då jag redan börjat lära känna kocken som var där först, för de skulle rotera arbetsplats. De vart en utmaning för mig då jag behöver personen jag börjat vänja mig vid på en ny plats och fått förtroende för, och man ska försöka hitta allt i köket och man ska veta alla sysslor och rutiner man ska hinna med, mycket vart bakvänt nu,  men jag försökte fokusera på att göra det jag gjort tidigare i veckan och se till att jag gjorde de saker jah kände igen att jag skulle göra. 
 
Så vi får se hur resten av praktiken går nu när de vart lite rubbningar för mig, men som tur är så har jag fått jättebra kontakt med servitrisen och vi hjälps åt mycket och försöker att göra saker och ting på de sätt som de gjordes förra veckan och tidigare (redan innan jag hade praktik där) så allt flyter på igen.  
Sedan gick jag naturligtvis en promenad in till stan (igen) för att sedan vänta in Johan <3 Så vi kunde åka hem tillsammans :) 
 
Ni kommer få höra mycket om mina promenader och eventuellt kommande tränings rutiner jag kommer börja med så småningom. De är ju så att jag har en lättare grad av astma, jag får mycket problem med andningen när de kommer till att jag stressar och pushar mig själv i träning, när jag blir förkyld och känner av andra allergier. Då blir de extra jobbigt att andas, så jag börjar med promenaderna och då jag känner att jag kan fortsätta träna mig uppåt, så går jag i steg för att inte ta ut mig för mycket,  så jag hellre känner en positiv påverkan än en belastning och bara slutar träna (för att de blir för jobbigt). 
 
Jag har upplevt det som att jag har lättare för att gå i rask takt nu, än början på förra veckan, och de är ju ett enormt plus. Då jag vet att jag snart kommer kunna kompliterade promenaderna med annat. Träning för magen, armarna och ryggen. Jag är inte ute efter stora muskler och sånt,  jag vill bara komma i form så jag känner att jag är i takt med min egna kropp, få hållning och ha lättare att hantera stress och lyft.
Jag har ju en eller två kotor I ryggen som sitter snett då jag ramlat för flera år sedan, vilket bär med sig att då jag har en väska på axeln, (lätt som tung) så får jag väldigt ont i både axlar, rygg och höfter. 
 
 
Så jag gick in på Stadium innan Johan hämtade upp mig, och jag köpte, ni vet en sån där gympa-påse man hade i skolan. En super snygg på halva priset!! 
Den är lätt, liten och sitter som en ryggsäck. Och de kommer min kropp och hållning må bra av! Så lääängtar tills jag får inviga den i morgon, hihi!! 
Så ska packa ihop de jag ska ha med mig till i morgon i den så de är klart! :) 
 
Hoppas ni haft en fin dag och kväll allihopa! Nu ska jag slänga mig i sängen och titta på lite youtube vloggar! 
Kan varmt rekommendera er tjejer att titta in hos Therese Lindgren då hon är en super härlig tjej med mycket roliga vloggar :D 
 
~ Kraam godnatt!! 
RSS 2.0