Första Julmiddagen för i år!

 
 
 
 
Åh, jag somnade kl 06. I morse, under hela natten har jag vridit mig fram och tillbaka. . Tittat lite på en ny favorit serie Being Human, klickat på telefonen, gått och Kissat,  bäddat ner mig i sängen igen och försökt blunda på nytt.. utan resultat.... men sen så, äntligen somnade jag! Sov till kl 13.30 och då var de bara ställa sig duschen och sedan sminka i ordning sig för att åka till svärfar och äta julbord. 
 
Vi packade med oss min vegitariska mat, och julgodiset och efterrätten vi fixat med igårkväll :) 
När vi kommer hem till Gnarp, så steker jag på min soja korv, falaffel, och grönsaksbullar! De luktade såå gott! 
 
Vi började med att äta lite av de kalla, som fisk, jag äter fortfarande fisk, då jag inte vill gå miste om de viktiga ämnena och oljorna man får med fisken. Så jag åt pepparlaxen, och lite lax & senap på mackan :) 
 
 
 
 
 
Grynkakan Johan och jag gjort vart en succé, den satt svärfar och nalla på då och då så vi inte skulle äta upp den för honom! Hahahah! Den vart bra fast att vi inte la in nå russin i den! (Som svärfar älskar). 
 Vi gick sedan in på de varma, och såklart äter man för mycket! Men så gott att jag nästan dör, hahahah! 
Mina grönsaksbullar var då inget att hänga I gran tyckte Johan, men jag älskade dom!
De viktigaste för mig på ett julbord är ägghalvor, röbetssalla, grynkaka, "kött"-bullar och potatis! Sen så! Heheh!! 
 
 
 
Efter vi ätit klart, så fick Johan öppna paket! Och han fick en jättefin Nikon systemkamera av svärfar i födelsedagspresent. (Johan fyller igentligen på måndag som sagt, så vi fira lite tidigare). Nu kommer vi kunna knäppa massa kort I jul och då snön kommer. Och filma med den såklart! Himmla roligt! Vi som tänk investera i en kamera, så man slipper sucka över telefonens sugiga kamera! Hahaha! 
 
 
 
 
Och Johan måsta såklart prova på att knäppa och filma med kameran, tydligen finns de också en app man kan ladda ner till den och kunna styra kameran till att knäppa kort osv. På håll! Jag tycker det är helt fantastiskt hur tekniken går framåt. Och nu blir de att träna knäppa kort på katterna. (Då de rör sig så mycket kan de vara bra att träna på dom så att man får in känslan då någon rör sig när man ska knäppa kort och lyckas få dom bli bra). 
 
Vi åt sedan fika, och de kändes tungt, men man tröck såklart i sig en del av de med. 
Mina saffransbullar vart en favorit!  Så roligt!! 
 
 
 
 
 
Sen vs lutade vi ätandet och tittade på några avsnitt på Sunes Jul och skrattade åt pappa Rudolfs upptåg. Hahaha! Sen kollade grabbarna på någon karl som åt stark chili,  hahha!!
 
 
RSS 2.0