Om ändå ögonlocken kunde vara fjäderlätt..

 
 
God eftermiddag alla fina läsare! :) 
Asså, vilken seg dag detta är, så nu har jag precis kommit hem från Brandstation och har lagt mig i sängen under täcket :) 
 
Idag var sista dagen på Brandstation för min och gruppen jag går utbildning med, så vi ska vara på Lernia i morgon och sedan nästa vecka också :) Det ska bli spännande att få veta vad vi ska göra, om de är så att vi ska kolla praktik eller om vi ska plugga teoretiskt, men de får vi veta i morgon då de är möta med våran lärare Daniel. 
 
Idag har vi varit i köket hela dagen, de var lite rörigt då klassen över oss också varit i köket denna 1,5 vecka vi varit där. Men de har ändå gått bra. Idag har jag och Anna gjort som en stora bläck med köttfärslimpa. De var ett väldigt tungt jobb med att köttfärs som skulle blandas, och tur var de att vi hade en stor maskin som hjälpte oss :) Annars så hade vi nog varit kvar där än, hahaha! Men de går väldigt bra att jobba med Anna och Annilie, då vi har rätt flyt och de oftast går perfekt då vi samarbetar.  Sedan fick vi en liten paus att dricka kaffe i, och ta de lite lugnt. Sedan var de på ett igen, och sedan stod jag en tur i disken. Så himla roligt de är att diska i sånt stort kök. Jag önskar verkligen att jah hade en sån diskmaskin där disken är klar på 5 minuter och allt bara går in i den! 
 
Sedan var de lunch, och då åt jag såklart lunchen där. De var rödcurry gryta med fläskkött. Otroligt gott!  Och en riktigt rejäl sallads fat och några mackor m. Bubbelvatten. 
 
 
Sedan så hakade vi sallad och gjorde matlådor, sen var de att storstäda köket.  Man får gå runt med en stor, duschslang typ, och tvätta golven. Och sedan skrapa bort vattnet. Och göra rent alla bänkar :) 
 
Sen kutade jag till bussen för att få komma hem..
J är påväg hem snart också, och ingen av oss orkar laga nå mat idag. Så antingen blir de mackor och lite smått eller så åker vi och köper något färdigt :) 
RSS 2.0