Det är inte alla gånger känslor går att beskrivas i ord <3

 
Yeey, vi fick våran tur till Härnösand idag! 
Det var väl ändå tur att det vart idag då vi fick lite flera timmar att umgås med pappa & Helene lite mera :) 
Nathalie och Wilja följde ju med såklart, inga undantag där inte! 
När vi kom hem till pappa så bjöd dom på kaffe och de fick gosa lite med Wilja :) Vi pratade ikapp och åt god mat som pappa och Johan fixat med, och sedan somnade Wilja efter lite övertrötthet i mina armar, första gången hon gör det! Vart lite förvånad när hon gav upp om att kämpa sig vaken och sedan somna hos mig, känns speciellt och roligt :) Visst när Wilja var bara några dagar gammal så sov hon så sött hos mig, men då som hon från första början <3
 
När hon vaknade till efter ett bra tag så åt vi alla så god efterrätt och pratade ännu mer :) Det känns roligt när man kan samlas såhär och få en trevlig stund tillsammans! Jag hoppas verkligen att det blir flera gånger. 
Men sedan började kvällen lida mot sitt slut och vi åkte hemåt Sundsvall med Natha och Wilja, så vi följde dom in ett tag för en kopp kaffe som skulle få oss att hållas vaken under bilfärden hem, men det tog ju såklart några timmar ytterligare innan vi begav oss hem till Nordanstig... Nathas Johan slutade jobbet och kom över med hamburgare från donken, så då vart de ju lite mera ätande, haha, men det gjorde ingenting!!
 
Denna dag har varit fantastisk, och tack kära familj som gjort denna helg så lyckad :) jag älskar er allihopa <3 
 
 
Hejsan, här är vi nyvaken och go! :)
 
 
 
 
Ytterligare en powernap :)
 
 
Duktig du är Wilja <3 
 
 
 
 
Vi hann med en pussbild också ;)
 
 
RSS 2.0