Första Advent!!

 
 
 
Nu är det inte många dagar kvar till självaste julafton, som jag längtar och ser fram emot denna jul, fast att två närstående kommer vara så saknad, och vi tänder även det första ljuset för er i år!
Johan och jag har i princip pyntat klart i vårat hem nu, och de nya gardinerna blev så bra att Johan ska få passa på att köpa ett par till när han kommer hem från jobbet till veckan, sen sitter allt på sin plats :)
 
Men just nu så mekar Johan lite på bilen då det var något som skulle bytas, vad Johan än tar sig an så gör han det med bravur! Han är verkligen en handyman!  
Hade jag inte haft så långa naglar hade jag gärna legat där under bilen med honom och tittat vad han gjort och hjälpt till om jag kunnat, då jag tycker det är roligt att dona på! Jag och morfar mekade mycket tillsammans och fixade, och de är det som är roligt med Johan också! Att han är lite lik min morfar på så sätt att Johan vill lära mig snickra och fixa också, men jag är för feg då jag är rädd att göra fel. Men Johan är alltid  så uppmuntrande och hjälpsam, de är jag så tacksam för :) 
 
Johan får till och med byta glödlampa hemma då jag är rädd att få ström i mig fast att sladden är utdragen, hahah! Ja, jag är mesig, men de är tur jag hitta Johan som har sån förståelse för mig!!
Men nu ska här inte bytas lampor då vi sitter hos svärfar idag, vi blir bjuden på middag denna helgen också :) snacka om att vi blir bortskämd, då det alltid är god mat här!
 
 
Hahah,  jag älskar oss! ;* 
RSS 2.0