Mot Sherwoodskogen!

 
Nu är det så att vi haft alla förslag om vart vi ska fira nyår i beredskap, och nu blev det nyår i Härnösand hos min fina far! 
Vi ringde och hörde eftet om vi kan ta med oss katterna så vi vet att de blir bra omhändertagen och får mat och sällskap, och de var lugnt! Pappa har en kompis som bor i lägenheten ovanför honom och han skulle också fira nyår med oss, så han, Henrik sa att vi fick låna hans lägenhet och sova i och ha katterna i. Och det blir ju perfekt att vi får eget space att kunna gå undan på och att katterna får en lugn lägenhet att återhämta sig ifrån bilfärden :) 
 
Så när Johan kom hem ifrån jobbet runt kl 17.00 så började vi städa ihop hemma hos oss, ta disken, gå ut med sopor och sedan börja packa inför resan hem till Härnösand! :) 
Brorsan har ju skaffat sig flickvän nu, och henne har jag inte träffat än! Så det ska bli spännande att få träffa henne också, då brorsan och Bianca redan är hos pappa!
Så när vi kommer fram till målet, får jaf äntligen träffa pappa igen, Robin och även hälsa på Bianca som både var gullig och snäll! 
Vi fick även nyckel upp till Henriks lägenhet så vi bäddade i ordning sängen och matade katterna och kelade med dem så att de skulle känna sig som "hemma" , då Henrik sover nere hos pappa i soffan! Och klockan var ju redan ganska mycket när vi kom fram tittade vi lite på tvn och käkade lite Kvällsfika tillsammans innan vi gick och la oss :) 
 
Och jag måste tillägga att det är ganska uppfriskande med en till tjej i våran familj, då jag har sammanlagt 5 bröder!?  De är lite svårt att prata naglar,  hår och andra tjejgrejer med dem. ;) 
 
 
 
 
 
RSS 2.0